C5
| Članek je bil prebran 1.164 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Citroen C5 je elegantna limuzina, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. Ima namreč močno osebnost, eleganten dizajn, inovativne dodatke, tehnično zavidljive lastnosti in je zvest genetiki znamke Citroen. Pohvali se z izjemnimi voznimi lastnostmi in je kljub svoji velikosti udoben in priročen za vožnjo.

Brezčasno oblikovan

C5Pri Citroenu so C5 želeli oblikovati kar se da elegantno in brezčasno. Njegova oblika je odraz tega in ta model vas bo zares zapeljal s svojo podobo. Model in njegov dizajn izražata tudi prestiž in eleganco. Poleg oblike je C5 opremljen tudi z dvo-funkcijskimi ksenonskimi smernimi žarometi. Vse to dela C5 za posebnega v svojem razredu.

Kaj še lahko ponudi?

Poleg izjemnega dizajna se C5 lahko pohvali s še kar nekaj lastnostmi, ki delajo vožnjo z njim zares nepozabno. Opremljen je s svetovno ekskluzivnostjo – vzmetenjem Hydractive III+. Ponaša se tudi z mikro-hibridno tehnologijo e-HDi (117 g CO2). C5 pomeni visoko raven varnosti. Opremljen je še s tehnologijo za dobro počutje, prav tako pa v C5 lahko računate na zgledno akustično udobje.

Njegov prestižen dizajn je gotovo njegova največja prednost. Linije so oblikovane aerodinamično, njegova oblika pa izraža močno strast in karakter. Kot limuzina je oblikovan elegantno in čustveno. Pohvali se lahko s kromanimi vstavki in konkavnim zadnjim steklom. Ima velik prtljažnik, do katerega je enostavno dostopati. C5 se lahko pohvali še z okrasno masko, prednjim in zadnjim odbijačem in kromanim dvojnim ustjem izpušnega sistema. Kot vsi Citroenovi novi modeli se tudi C5 ponaša z izjemnim svetlobnim izrazom in neverjetnimi platišči.

Več o tem modelu: citroen c5 tehnični podatki.

© 20. 11. 2017 - turkish-embassy. Oglaševanje.