Se še vedno sprašujete kako shujšati?
| Članek je bil prebran 531 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Če si še vedno zastavljate zgornje vprašanje najverjetneje počnete nekaj narobe. Pri določitvi za hujšanje si  morate najprej zastaviti cilj, koliko kilogramov želite izgubiti. Napredek morate spremljati redno, tedensko s tehtanjem. Jesti morate redno in uvesti pet ali šest manjših obrokov, s čimer boste telesu dali potrebno energijo za delovanje, pospešili pa boste tudi svojo presnovo. Iz prehrane nikakor ne črtajte ogljikovih hidratov, kot so rjavi riž, polnozrnate testenine in navadni ovseni kosmiči. Zdravemu prehranjevanju prištejte še redno telesno aktivnost. Če vas zanima še več trikov kako shujšati pa si poglejte naslednji videoposnetek: 

Lahko shujšate v točno določeni del telesa?

V zadnjem času je med pripadnicami nežnejšega spola postala zelo priljubljena postava, ki spominja na peščeno uro, kjer je poudarjen ozek pas. Zato se velik del ženske populacije sprašuje ali je možno shujšati samo v trebuh in razviti s tem postavo kot jo ima na primer Kim Kardashian. Tej želji, po izgubi maščobe na točno določenem delu telesa rečemo lokalna izguba maščobe in se, kot trdi priznan prehranski strokovnjak v članku o tem kako shujšati na enostaven način, ne more zgoditi sama od sebe, po naravni poti.  Ko se odločite, da se boste znebili odvečnih maščob bo telo pričelo koristiti maščobo po vsem telesu in ne samo tam, kjer bi si želeli. 

Kako shujšati brez stradanja?

Kako shujšati, brez da bi pri tem morali stradati? Hujšanje nikakor ne pomeni stradanja ali izredno majhnih obrokov, temveč pomeni spremenjen, a zdrav način prehranjevanja z okusnimi živili. Gre za nov način prehranjevanja, pri katerem je pomembna odločitev za redno prehranjevanje, s petimi dnevnimi obroki, ki bodo vsi vsebovali vse skupine hranil, ki jih vaš organizem potrebuje.  Vaš cilj mora biti shujšati in izgubiti odvečne maščobe in ne izguba mišične mase. V nasprotnem primeru si boste pridelali telo brez prave oblike in mišične mase. Še več o posledicah nepravilnega hujšanja in prenizkega vnosa kalorij pa v videoposnetku:

© 22. 07. 2018 - turkish-embassy. Oglaševanje.