3 odlike najboljših družinskih vozil
| Članek je bil prebran 89 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Družine so čisto posebna kategorija kupcev in uporabnikov vozil. Zakaj? Preprosto zato, ker so njihove potrebe drugačne od potreb vseh ostalih kategorij kupcev avtomobilov. Klasičen primer: pred otroci je bilo v avtomobilu vedno dovolj prostora za vse kovčke, opremo za dopust in za vse nakupljene vrečke hrane in pijače. Tudi za Ikeino pohištvo se je našlo dovolj prostora. Ko pa pridejo otroci, to že takoj na začetku pomeni večje potrebe po prostoru: otroški voziček in druga otroška oprema. Eden ali dva malčka pomenita vsaj eno dodatno torbo oziroma kovček več na poti. In če je prtljažnik majhen lahko več opreme zelo hitro privede do prostorske stiske, neudobne vožnje in celo neugodja med vožnjo.

 

Kakšne odlike morajo krasiti vaš novi družinski avtomobil? Kaj mora imeti sanjski avtomobil, da zadovolji potrebe sodobne družine?

Med nasodobnejšimi družinskimi vozili na trgu, ki tako rekoč optimalno združujejo družino in užitek je recimo C4 SpaceTourer s petimi sedeži. V tako prostornem enoprostorcu vam zagotovo ne bo zmanjkalo prostora.

© 22. 07. 2018 - turkish-embassy. Oglaševanje.